Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Húsdaráló 1100W Unger rendszer YG-03232
279.990 Ft

Húsdaráló 1100W Unger rendszer YG-03232

279.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Húsdaráló 1100W Unger rendszer YG-03232

Az Unger rendszerrel ellátott YATO húsdaráló professzionális vendéglátóipari, húsraktári, vendéglátói és háztartási felhasználók számára készült. A YATO húsdaráló fontos előnye az Unger rendszer, amely különösen hasznos kolbász és felvágottak elkészítéséhez.

Az Unger rendszer a következőkből áll:
zúzógépek
kétoldalas négykarú marók
Sziták 8 mm átmérőjű furatokkal
3 db 1x4,5 mm-es és 2x8 mm-es szitát tartalmaznak. Lehetővé teszi a megfelelő 8/4,5 mm-es vagy 8/8 mm-es konfiguráció beállítását és a kívánt húsdarálási fok elérését.

A daráló nagyon tartós alumíniumötvözetből készült magnéziummal. Másrészt az eloxált felületek esztétikus megjelenést kölcsönöznek, és mindenekelőtt megkönnyítik a tisztítást és tisztán tartják. A YATO készülék másik előnye a nyak és a teljes vágórendszer kihúzása. Ennek köszönhetően a munka végén a legnehezebb részek is szétszedhetők és kimoshatók. A darálónak ezzel ellentétes funkciója van, ami sokkal könnyebbé teszi a szita kicsavarását és a teljes vágómechanizmus kihúzását. A tartály is rozsdamentes acélból készült. Ennek köszönhetően nagyon tartós, nagy mennyiségű nyers húst is képes kezelni, és nagyon könnyen tisztítható.

A gép további túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, amely leállítja a berendezést, ha a vágórendszer elakad. Másrészt egy kiegészítő biztonsági kapcsoló lehetővé teszi a daráló gyors kikapcsolását vészhelyzetben. A daráló alján hat gumitalp található, amelyek megakadályozzák a készülék elmozdulását működés közben.

Műszaki adatok
Hatékonyság  220 kg/óra
Méretek  520 x 390 x 225 mm
Anyag    Al-Mg
Teljesítmény  1100 W
Tápegység  220 - 230 V / 50 Hz
Súly:  25,50 kg