Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.990 Ft
3.190 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Apai Genie mozgáskövető telefontartó robot kameraman 360°

Ár:
3.990 Ft
3.190 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db
Szállítási díj: 1.690 Ft
Apai Genie mozgáskövető telefontartó robot kameraman 360°

Miért tőlünk vásárolj?

Akkor fizetsz, mikor kézhez kapod
Gyors, kényelmes, online
A lehető legjobb árak

Leírás és Paraméterek

Apai Genie mozgáskövető telefontartó robot kameraman 360°

Az Apai Genie egy olyan telefon tartó állvány, amibe beletéve a telefont egy mozgást, alakot, arcot követni képes kamerát varázsol belőle. Így egyedül is készíthetünk olyan felvételeket, amelyeknél egyébként másnak kellene a mozgásunkat követni egy kamerával.
Használaton kívül egyfajta mobil tartó állványnak tűnik és hát végeredményben az is. 56-100mm széles telefon tehető bele. A telefon lehet benne állítva, vagy fektetve és ezek között szabadon lehet váltani.
Képes a mozgó alakot automatikusan követni, a kamera előtt tartan. Képes rögzíteni a célt és több szereplős jelenetek esetén is azt követni. Sőt, még azt is tudja, hogy jelenet megváltozásakor automatikusan fényképet készítsen – így csak pózolni kell neki és automatikusan készülnek a képek.
Szabványos csavarmenet által rögzíthető például tripodra. Elemmel működik (3db AA, vagyis ceruzaelem), jó minőségű elem esetén 50 órán át.

Működés:
Töltsd le az eszközhöz tartozó alkalmazást. Telepítsd fel, majd miután bekapcsoltad a bluetooth segítségével csatlakoztasd a az eszközt a telefonhoz. Fontos hogy az alkalmazásban adjuk hozzá az eszközt a telefonhoz ne külön a beállitásokban! Miután sikeresen elvégeztél minden műveletet, azután kiválaszthatod a fotó készítését vagy a videó funkciót.

Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell